Bårdar

Hva

Nettside

UI/UX

Andreas
Prosjektleder

Prosjektet

Bårdar, Norges største danseskole, var på jakt etter en bro som kunne koble sammen deres kunder og informasjon på en smidig og effektiv måte. Vi tok på oss oppgaven med å bygge denne broen. Vi lagde derfor en nettside som ville være et landepunkt for informasjon, og samtidig en plass hvor kundene kunne få oversikt over timeplaner og kjøpe kurs. Som en bro måtte nettsiden være solid og pålitelig, samtidig som den måtte være estetisk og tiltalende. Vi brukte innsikt og analyse for å forstå både Bårdar og kundenes behov og utfordringer, og utviklet kreative og funksjonelle løsninger som ville lette på navigasjon og generell bruk av nettsiden.

Vi la også vekt på å gjøre siden engasjerende og tilfredsstillende å bruke. Med nye farger og en oppdatert typografi, ga vi nettsiden et friskt og moderne utseende som ville appellere til både unge og gamle. Vi så på dette som å male en vakker og fargerik bro som ville tiltrekke og inspirere dansere fra alle aldre og bakgrunner. Ved å bygge bro mellom funksjonalitet og brukervennlighet, skapte vi en nettside som ville være som en godt koreografert dans. Kundene ville enkelt kunne finne det de leter etter, og føle seg som de er på rett sted til rett tid.

Det har, og er, inspirerende og morsomt å jobbe sammen med Bårdar. Vi jakter stadig nye løsninger som forenkler kundenes reise fra nettsiden til dansestudioet.
Andreas
Prosjektleder, webdesigner