Vi skaper video til dine digitale flater

Vi har en fotograf med lidenskap for å produsere foto og video som bringer frem ditt budskap på riktig måte. Det handler om mer enn bare teknisk ferdighet, det handler om god strategi og riktig utførsel. 

Vi kan fly

Vår fotograf har dronesertifikat og kan derfor legge tilrette for dette. Med drone får man spektakulære videoer fra luften. Få frem ditt budskap fra høyden med dronevideo.

Ikke skriv. Snakk.

Det å bruke video i markedsføring kan lønne seg. For i tråd med alt annet som digitaliseres, så gjør hjernen vår det gradvis også. Flertallet foretrekker å høre, i stede for å lese. Med video vil du også visualisere budskapet, noe som gir rom for å spille på flere elementer enn om man skriver budskapet. Med video trekker man oppmerksomheten- da en video er lettere å spre. Men viktigst av alt er hvordan man legger frem sitt budskap.

Gode bilder skaper resultat

Vi mennesker er mer bevisst på det visuelle utrykket og kvalitet enn vi tror. Selv om man ikke tror det, så tar man ofte valg basert på hvordan noe snakker til oss visuelt. Vi mener at det er litt det samme med bilder. Et portrett som har høy oppløsning, gir oss mennesker en følelse av kvalitet, mens et bilde som har dårlig oppløsning, ikke gjør det. Når man skal fotografere noe har man også en intensjon bak det. Et mål med produktet. Så bruk tid på det og skap kvalitet.

Har du et prosjekt? Vi slår gjerne av en prat med deg for å finne ut om vi kan være det rette byrået.