Design- og digitalbyrå fra regnbyen Bergen

Siden vår reise startet i 2020 har vi tent opp kreative gnister og smeltet design og teknologi sammen for å lage lysende juveler som skinner i mørket. Gjennom vår reise har vi hjulpet både små og større kunder med å skape unike visuelle opplevelser, å bygge intuitive nettsider og å forbedre deres synlighet på nettet.

Problemløsere

Vi ser på oss selv som problemløsere. Se på oss som en bilmekaniker som finner årsaken til at motoren din ikke funker. På samme måte finner vi årsakene til at annonsene dine, nettsiden din eller din visuelle identitet ikke funker. Når vi har funnet problemet, lager vi en klar strategi og håndterer det.

Verdiskapning

Vi er som en arkitekt som skaper et flott og brukervennlig hus. Vi starter med å designe og utvikle en nettside, som fungerer som grunnmuren i digital tilstedeværelse. Deretter sørger vi for synlighet gjennom en klar markedsstrategi, hvor målgruppen og plattformene som skal brukes er definert. Verdi skapes når alle brikkene plasseres riktig fra start av.

Nytenkende

Vi har mot til å ta sjanser, og tror på å feile fort og lære raskt. Vi er som en musiker som ikke spiller etter notene, men improviserer og skaper ny musikk på stedet. Vi er ikke redde for å prøve nye ting og finne nye måter å løse utfordringer på.

Hvordan vi jobber

Vår arbeidsprosess er basert på en systematisk tilnærming som tar oss gjennom en rekke nøye planlagte trinn, fra innsikt og analyse til gjennomføring og evaluering. 

Innsikt og analyse

Vi starter med å dykke ned i din virksomhet og bransjen din for å skaffe oss en dyp forståelse av dine mål, utfordringer og målgruppe. Vi gjennomfører en grundig analyse av markedsdata, konkurranse og trender for å identifisere muligheter og hindringer.

Kreativ konseptualisering

Vi begynner å tenke på kreative løsninger som vil hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden. Vi utvikler visuelle identiteter, kreative konsepter og budskap som vil engasjere og inspirere målgruppen din.

Implementering

Vi begynner å implementere vår strategi og konsept i ulike kanaler og formater. Vi designer og produserer alt fra nettsider, innhold til sosiale medier, annonser og trykksaker.

Siste prosjekter

Noen av de siste nettside oppdragene vi har gjort🖖

👋 Si hei

Har du et prosjekt eller vil du bare si hei? Vi står klar for en prat når som helst